Interieurvormgeving

Trendkleur 2017 | Denim Drift

Trendkleur 2017 | Denim Drift

We zitten alweer in het laatste kwartaal van 2016. Het einde komt langzaam maar zeker weer in zicht. Heel voorzichtig kijken we alvast vooruit naar 2017. Wat worden de trends volgend jaar? Als prof ben ik daar natuurlijk altijd benieuwd naar.

 

Flexa kleuren 2017

Flexa komt ieder jaar opnieuw met een nieuw kleurenpalet, dat door een aantal kleurenexperts en internationale trendwatchers wordt samengesteld. Naar verwachting zullen deze kleuren het volgend jaar goed gaan doen in het interieur.Volgens Flexa is “Denim Drift” (S0.10.50) de belangrijkste kleur van het jaar 2017.

 

Denim Drift…

Een zachte blauwgrijze tint, die past bij iedere interieurstijl. Een gemoedelijke kleur, tijdloos en veelzijdig, die rust en koelte brengt. En bovendien erg geschikt is om toe te passen in de woonkamer of slaapkamer. Blauw is een echte allrounder, het is een kleur die eigenlijk altijd kan. Blauwtinten zijn onderling altijd goed met elkaar te combineren, het gaat in dat opzicht niet snel mis. Kies voor Denim Drift met andere lichte blauwtinten voor een fris en luchtig resultaat. Combineren met donkerder nuances geeft een meer chique effect.

 

Meer info

Beeld: Flexa

Volg ofacebook-createns op Facebook

error: Content is protected !!