Interieurvormgeving

Duurzaam wonen | Interieurproject

Duurzaam wonen | Interieurproject

| Duurzaam wonen aan het Zwarte Water in Zwolle |

 

Nul-op-de-meter

Duurzaam wonen wordt steeds populairder. We zijn al een tijdje bezig met het interieur voor deze zgn. “Ewoning” aan het Zwarte Water in Zwolle, aan de rand van de wijk Stadshagen. Deze innovatieve nul-op-de-meter woning is super duurzaam gebouwd. Er is geen gasaansluiting meer aanwezig en alles is gedaan om de woning maximaal te isoleren. Zowel in de zomer als in de winter is het er straks aangenaam vertoeven. De benodigde elektriciteit wordt opgewekt met een windmolen, ruim voldoende voor een heel gezin.

 

Duurzaam wonen, duurzame keuzes

Dat duurzame, dat spreekt ons wel aan. Het sluit perfect aan op onze eigen missie en visie. Daarom vinden we een project als dit extra mooi om te doen. Daar krijgen we – letterlijk – energie van.

Waar het kan dragen we natuurlijk een steentje bij op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld door het toepassen van LED verlichting, zowel in het interieur zelf als in de kasten die we hier bouwen. De techniek rond LED verlichting gaat zo’n beetje met de dag vooruit, dus het is gaaf om te zien wat een prachtige resultaten er mee bereikt kunnen worden. Duurzaamheid zoeken we ook in de kwaliteit van de materialen die we gebruiken en de afwerking. Deze kasten zijn daardoor zodanig gebouwd dat ze echt jarenlang mee kunnen.

 

Tot in de kleinste details

Het denkwerk is intussen achter de rug. Het ontwerp is bijgeschaafd en definitief gemaakt. Tijd voor actie. Gerrit, Harro, Jan Bernhard en Gert zijn er maar druk mee. Er wordt al wekenlang getimmerd, gezaagd, gepast, gemeten en geschilderd om alle kasten perfect op maat te maken en tot in de kleinste details uit te werken. Alles precies volgens plan. Nog steeds heel goed opletten, dat wel, een foutje is tenslotte zomaar gemaakt. Er moet nog even flink doorgewerkt worden voordat alles echt af is, maar deze foto’s geven alvast een globale eerste indruk.  Als alles straks helemaal klaar is zorgen we natuurlijk voor een paar mooie portfolio foto’s.


Meubels op maat duurzaam wonen
Meubels op maat duurzaam wonen Meubels op maat duurzaam wonen Ewoning duurzaam wonen

 

Behalve de kastruimten en het lichtplan hebben we in deze woning ook geadviseerd over indeling, kleurgebruik en materialen. Alles mooi op elkaar afgestemd, voor een stijlvol eindresultaat. Momenteel wordt alles uitgewerkt door diverse vakmensen, eveneens met veel zorg en aandacht. We kijken samen met de bewoners van deze bijzondere woning uit naar het moment waarop alles klaar is en ze er hun intrek kunnen nemen.

 

Meer info

Meer info over het concept van Ewoning vindt u hier.

Volg ofacebook-createns op Facebook

 

error: Content is protected !!