| interieurontwerp | aan werkelijk alles is gedacht | 

 

Compleet interieurontwerp

Voor bedrijven en particulieren verzorgt State of Design complete interieurontwerpen, waarin aan werkelijk alles is gedacht! Het maakt niet uit of het gaat om bestaande bouw of nieuwbouw. Uw persoonlijke voorkeuren en leefstijl of bedrijfscultuur vormen ons vertrekpunt. Altijd. Gedurende het ontwerpproces komen alle afzonderlijke zaken samen. Denk aan indeling, verlichting, kleurgebruik en materialen. De lat ligt heel hoog als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. En het resultaat is er dan ook naar: Een uitermate stijlvol en comfortabel interieur, waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Een compleet interieurontwerp bestaat uit een logistiek ontwerp, een lichtontwerp en een kleurenplan. Aangevuld met concrete adviezen over meubels en materialen. Met behulp van 3D impressies krijgt u vooraf alvast een realistisch idee van uw nieuwe interieur. Tevens ontvangt u stalen van de geadviseerde materialen. Zo heeft u ook bij de realisatie van het ontwerp voldoende houvast.

State of Design kan desgewenst ook de realisatie voor u begeleiden. Neem gerust contact met ons op om uw plannen eens vrijblijvend voor te leggen of voor het maken van een afspraak.

 

Interieurontwerp in het kort | particulieren

– Nieuwbouw-/verbouwplannen
– Living
– Keuken
– Badkamer
– Toilet
– Slaapkamer
– Zolder

 

Interieurontwerp in het kort | bedrijven en instellingen

– Nieuwbouw-/verbouwplannen
– Ontvangstruimte
– Ontmoetingsruimte
– Bedrijfsrestaurant
– Kantoorruimten
– Sanitaire ruimten

 

 

interieuradvies >>