| State of Design maakt gewoon bijzonder |

 

Plannen maken met State of Design

State of Design is een onafhankelijk bureau voor interieurvormgeving. We zijn gespecialiseerd in interieur- en meubelontwerp, interieuradvies en realisatiebegeleiding (ook wel bouwbegeleiding) voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een indelings- of kleuradvies, verlichtingsplan, materiaalkeuze of stylingadvies voor een enkele ruimte. Ook het ontwerp van een totaalconcept voor uw gehele woning of bedrijf verzorgen we graag voor u.

 

(Ver)bouwen met State of Design

Ligt het definitieve ontwerp er eenmaal, dan helpen we u graag om uw plannen -groot of klein- daadwerkelijk te realiseren. Met onze eigen missie en visie op wonen en een buitengewoon gevoel voor kwaliteit en service staan wij garant voor een zorgeloze (ver)bouwperiode. Onze no nonsense aanpak vormt de stabiele factor gedurende het hele traject. We werken samen met een uitgebreid netwerk van vaklieden, die stuk voor stuk dezelfde hoge kwaliteitsnorm hanteren. Met minder nemen we dan ook geen genoegen. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: Een tijdloos en uitgebalanceerd interieur, dat perfect bij u past en tot in de kleinste details is uitgewerkt.

 

“Een interieur is veel meer dan alleen een verzameling meubilair”.

Erna Gerritsma begon haar creatieve loopbaan met Christy Brandriet’s opleiding Binnenhuisarchitectuur. Hier kreeg haar talent voor ontwerpen vorm. Ze heeft altijd een duidelijk doel voor ogen gehad: ontwerpen voor iedereen. Want interieurdesign is niet uitsluitend iets voor de elite, maar moet ook betaalbaar en toegankelijk zijn voor ieder ander, vindt ze. Met haar out-of-the-box benadering en onverwachte oplossingen weet ze haar opdrachtgevers steeds opnieuw te verrassen. Ze neemt haar opdrachtgevers stap voor stap mee door het proces van de eerste pennenstreek tot uiteindelijk een perfect afgewerkt interieur. In haar werk springt vooral haar brede totaalvisie in het oog. Haar ontwerpen kennen maar weinig beperkingen en zijn stuk voor stuk logisch opgebouwd. Als het nodig is gaat ze complexe bouwkundige ingrepen niet uit de weg.  Zo tilt ze ieder interieur naar een hoger plan. Ieder project wordt van A tot Z met passie en aandacht door haar begeleid.